de Vereniging van de Toekomst

Verenigingen professionaliseren

Verenigingen en hun samenwerkingspartners professionaliseren door scherpe (bedrijfskundige) keuzes te maken. Voor DNA en Yard gaf ik lezingen over dit onderwerp. Meer weten? Lees het artikel dat ik schreef met Dick Krikke van NVO2.

17 april ’s middags:

Verenigingsmanagement voor bestuurders

Samen met Jan Boeve, directeur van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Dick Krikke van NVO2 verzorg ik in Groenekan (zie foto) een middag over de toekomst van zakelijke verenigingen. Hoe bereidt TLN zijn leden voor op de Brexit? Hoe gaat u om met het gegeven dat leden kritischer worden, hun gemiddelde leeftijd sterk toe neemt en hun tijd kostbaarder wordt? U kunt zich gratis inschrijven via het Bestuurderscentrum.

Bijeenkomst voor uw vereniging organiseren of laten faciliteren?

Staat u als vereniging voor strategische keuzes? Wilt u een stevig draagvlak creëren? Bent u op zoek naar een facilitator die meedenkt of de bijeenkomst voorzit c.q. faciliteert? Neem dan contact met ons op.

BewarenBewaren